Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров призна, че

...
Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров призна, че
Коментари Харесай

Треньорът на Славата: Липсват ни класа и пари

Старши треньорът на Струмска популярност (Радомир) Владимир Димитров призна, че загубата с 0:2 от Септември (София) на старта на новия шампионат във Втора лига се дължи на неналичието на класа. Наставникът не скри, че отборът му разполага с лимитирани финансови средства и изпитва съществени компликации при намирането на качествени футболисти.

“Мисля, че стояхме добре до първия гол. Бих споделил даже, че владеехме самодейността, само че при първата тяхна офанзива допуснахме гол. Определено ни липсва класа. За разлика от нас Септември разполага с играчи с опит в Първа лига”, разяснява след провалянето треньорът на радомирци.

“Нищо съдбовно не се е случило, несъмнено. Продължаваме да работим. Това ще е групата, с която ще упражняваме, защото е доста мъчно да притеглим нови играчи с нашите финансови благоприятни условия. Всичко, което реализираме, го вършим с доста труд”, сподели още наставникът на Славата.
 Септември - Струмска популярност @@@
“Независимо че Литекс надгради доста и е един от най-стойностните тимове в групата, ще търсим трите точки при семейството си идната седмица. Очаквайте да изненадаме някой от водачите във Втора лига. Наш патент е. Корав тим сме и сигурно някой ще си изпати”, приключи Димитров. Втора лига 1 кръг, събота 20 юли  Септември (София) 2:0краен резулат  Струмска слава
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР