Старши треньорът на Стойчо Младенов иска да подсили тима с

...
Старши треньорът на Стойчо Младенов иска да подсили тима с
Коментари Харесай

Стойчо Младенов иска четирима нови

Старши треньорът на Стойчо Младенов желае да укрепи отбора с най-малко четирима нови играчи през зимата, твърди " Тема спорт ". Опитният експерт не е удовлетворен от слабото показване на огромна част от своиге футболисти, което докара и до няколко отрицателни резултата в последните седмици.

Стойчо желае да ускори конкуренцията във всяка една от линиите, защото към момента задачата пред си остава купата в efbet Лига. Младенов е уверен, че в случай че направи качествена селекция и добра зимна подготовка, разликата с Лудогорец може да бъде стопена.
свързани новини3299на 24.11.2021
В същото време " Мач Телеграф " написа, че зимната селекция на " алените " значително ще зависи от идния мач с Рома в Лигата на конференциите. загуби шансове за излизане от своята група, само че пък ще играе за достойнството си и за солидна сума. Евентуална победа ще донесе 500 хиляди евро в касата на " Българска войска ", а равенството е оценено от УЕФА на 166 хиляди евро.

Собствениците на " алените " са дали обещание, че в случай че отборът запише влиятелен триумф над " Вълците ", те ще влагат цялата извоювана сума от този мач за привличането на нови играчи.

В същото време от треньорския щаб упорстват футболистите, които ще бъдат привлечени, да бъдат или национали на страните си, или да са играли в тимове с шампионски упоритости, с цел да дават отговор на високите цели на клуба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР