Старши-треньорът на столичния гранд ЦСКА Милош Крушчич е на мнение,

...
Старши-треньорът на столичния гранд ЦСКА Милош Крушчич е на мнение,
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Искам ЦСКА да вземе Купата, нямаме ултиматум

Старши-треньорът на столичния гранд ЦСКА Милош Крушчич е на мнение, че шампионата би трябвало да бъде доиграно в цялостен формат. Сръбският експерт още един път отхвърли, че тимът е упражнявал по време на изключителното състояние в страната, а също така показа каква е главната цел на " алените " и каква е обстановката с футболистите, които се чака да изоставен след края на сезона.

" Моето мнение, че всичко би трябвало да приключи по този начин, както е почнало. Всичко останало съгласно мен е импровизация. Всеки пази своите ползи. Едни желаят да се изиграе цялото състезание, други да се анулира. Всички желаят да употребяват тази сложна обстановка за своите ползи ", показа Крушчич в предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт.

" Имам мотив за какво да се играят повече мачове. Първият е поради разпоредбите, вторият е рекомендацията на УЕФА шампионатите да приключат до края на юли. Ако стартираме през юни, ще има задоволително време да завърши в цялостен вид. Три подготовки за шест меца е ненормално. През януари, края на май, а след това и през лятото. Третият мотив - българските клубове в Европа. Няма значение кои ще са. Имат изгода. Ако шампионата се играе до края на юли, футболистите ще влязат в надпреварите в добър темп ", показа сърбинът.

" Раул Албентоса е добър футболист. Той беше контузен, не е взел участие от началото на пролетта. Сега би трябвало да отиде да се оперира и след нея би трябвало да се възвръща най-малко два-три месеца. Не можеше да ни помогне до края на шампионата. Искам да му благодаря, задоволително е оказал помощ на тима. Разделихме се с Денис Давидов, Върнан Анита искаше да се прибере, тъй като не е бил от дълго време у дома. Той е пристигнал тук, с цел да играе мачове. Като няма такива, той желае да се върне у тях. Има вид да се върне в ЦСКА, в случай че се възобнови шампионата. Освен Рубен Пинто и Едвин Джеси, няма различен с изтичащ контракт през юни. Трудно е в този момент да споделям разновидности по тази тематика, тъй като не знаем дали ще се възобнови шампионата, не се знае и докога ще се играе. Това е най-важното сега ", изясни Крушчич.

" ЦСКА има задоволително запаси и млади футболисти. Ако погледнем последните два мача, да вземем за пример против Берое, имахме повече българи от чужденците. Имаме Митко Митков, Тонислав Йораданов. В клуба са ни дали всички положителни условия. Нямали сме никакви усложнения - финансови или въз основата. Засега не усещам усложнения. Имахме диалози и всички разбираме какво се случва в света ".

" Не сме упражнявали, само че бяхме в непрекъснат контакт с играчите. По Viber се майтапим, опитахме да бъдем дейни. Провеждахме онлайн тренировки. Тези, които имат условия, работят в домашни условия. Качеството на футбола няма да е високо първоначално. Трудно е да се влезе в спортен темп, както преди. Голяма е паузата, в никакъв случай не била такава такава. Никой няма подобен опит. Не знам по какъв начин ще изглеждаме. За всички нас това е нещо ново ", разяснява наставникът на " алените ".

" В ЦСКА не можеш да се отпускаш. Всеки ден, всеки мач, всяка подготовка е значима. Всеки състезател желае единствено победа. Научил съм се да работя под огромно напрежение. То е през ден, през мач. Даже в този момент ми липсва. Всеки би трябвало да привикне към това нещо. Моето бъдещето го разясняват всеки ден. Свикнал съм. Това ми дава мотивация да работим още по-добре. Тази година моето предпочитание е да вземем Купата на България. Нямаме ултиматум от управлението. Не работим по този метод. Купата е характерно съревнование в два или един мач. Когато е един няма любимец. Всичко може да се случи. Знаем по какъв начин би трябвало да играем и в два мача. Оптимист съм, че ще спечелим тези два мача ".

" Футболът се играе поради почитателите. ЦСКА има най-хубавите почитатели в България. Ако се играе без почитатели, ще бъде тежко за нас. Пожелавам на всички последователи на ЦСКА здраве, триумф и през тази година да се любуват на повече победи ", приключи дългото си изявление Милош Крушчич. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР