Старши треньорът на Стефано Пиоли ще продължи да бъде начело

...
Старши треньорът на Стефано Пиоли ще продължи да бъде начело
Коментари Харесай

Архитектът на успехите на Милан остава в тима

Старши треньорът на Стефано Пиоли ще продължи да бъде отпред на клуба. Специалистът публично подписа нов контракт до 20 юни 2023 година с алтернатива за удължение за още сезон. Начело на Милан Пиоли съумя да върне " росонерите " в Шампионска лига, като към този момент е водил отбора в 106 мача.
" Искам да благодаря на клуба, че имам шансът да упражнявам конкурентоспособен отбор със страхотни полезности, които в никакъв случай не би трябвало да липсват и които направиха Милан специфичен. Горд съм от работата, която свършихме до момента. С положителните връзки, които имам с ръководството, с растежа на моите футболисти и със пристрастеността на всекиго, работещ в този необикновен клуб. Нашите почитатели са специфични и се надявам да върна тяхната наслада, правейки Милан още по-силен ", сподели Пиоли.
Легендата на Милан и механически шеф Паоло Малдини добави: " Стефано е нашият съвършен старши треньор поради своя характер и темперамент. Той е изцяло замесен в полезностите и тактиката на нашия клуб, неговото водачество направи страхотна атмосфера с огромни упоритости. Целта е да продължим пътешествието и да реализираме още по-добри резултати "
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР