Старши треньорът на Спортинг Брага Абел Ферейра демонстрира сериозен респект

...
Старши треньорът на Спортинг Брага Абел Ферейра демонстрира сериозен респект
Коментари Харесай

Треньорът на Брага похвали Лудогорец, закани се за битка

Старши треньорът на Спортинг Брага Абел Ферейра показва сериозен почит към идния противник на своя тим Лудогорец.

Специалистът несъмнено разградчани за доста стабилен и нападателен тим, който е добре отракан и умее да употребява празните пространства. Той обаче увери, че неговият отбор е подготвен за борба до последната секунда.

"Ще се нуждаем от доста мощ, качество и активност, да запазим равнищата на експанзия и в случай че е допустимо, да тичаме повече и да сме по-настоятелни от Лудогорец. Всяко извоювано единоборство ще бъде половин гол във вратата на противника ", съобщи Ферейра.

Относно противника, той показа: "Това е доста нападателен тим, не е губил в последните 18 мача и би трябвало да бъдем по-настоятелни, по-динамични и уравновесени. Лудогорец прави бърз преход към офанзива и употребява свободните пространства, доста проведен отбранително е и играе дружно повече от 4 години.

Херо: Опитът е плюс за нас, само че Брага е извънредно мощен отбор

Брага води в групата с 6 точки, а Лудогорец е на второ място с 4. Според Ферейра обаче още нищо не е решено.

"Когато започнахме шампионата, бях доста явен, че нашата цел е да преодолеем груповата фаза. Искаме допустимо най-бързо да спечелим 10 точки. Имаме две победи, само че в този момент значимото е какво ще създадем против Лудогорец. Всеки мач за нас е опция да израстваме като колеклив и характерности и ще се борим до последната секунда за успеха. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР