Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров даде интервю за

...
Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров даде интервю за
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак : Ще подходим отговорно към Купата

Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров даде изявление за клубния уебсайт, в което показа, че тимът ще подходи отговорно в мача за купата против Надежда Доброславци. Той има вяра, че в случай че отборът му продължи напред, ще се получи прекрасен празник за почитателите против Лудогорец във Варна. Спартак гостува на Надежда Доброславци на 7-и септември от 16:00 часа.

Какво е моментното положение на футболистите в Спартак Варна?

-Мисля, че моментното положение им е положително. Добре се отрази тридневната отмора след тежката серия от осем мача. Подновихме подготвителния развой и към този момент мислим за идните дуели.

Има ли такива футболисти, които ще пропуснат срещата с Надежда Доброславци?

-Георги Бабалиев още не е възобновен изцяло. Той сигурно пропуща срещата.

В мачовете за купата на България треньорите си разрешават да опитват с по-млади състезатели, да чакаме ли това и от вас?
 Спартак (Варна) разгласи ново попълнение
Спартак (Варна) разгласи ново попълнение

" Соколите " се укрепват с опитния Иван Колев

- Всеки мач е значим за нас. Имаме равностойни футболисти и ще дадем всичко от себе си. Това кой ще стартира зависи от доста фактори.

Какво знаете за противниковия тим на Надежда Доброславци?

-Със сигурност ще подходим отговорно и без подценяване. Групата, в която играят е доста мощна и това, че сега са по-назад в класирането не е определящо. Отделно в първите им мачове са играли със мощни тимове, даже любимци. Ще ги проучваме, доколкото можем.

В случай, че бъде преодолян сполучливо този втори предварителн кръг, приемате вкъщи ПФК Лудогорец. Готов ли е тимът на Спартак да отговори на футболното движение на " орлите " от Разград?

-Много ще се веселя да стигнем до този мач. Ще се получи прекрасен празник. Той е за почитателите, само че за жал има ограничавания за публиката. Надявам се да покажем положително лице.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР