Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков говори след загубата

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков говори след загубата
Коментари Харесай

Киселичков: Доволен съм, държахме ЦСКА под напрежение

Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков приказва след загубата с 0:1 от ЦСКА. Той съобщи, че е удовлетворен от представянето на своите футболисти.

" Имахме обстановки за тъждество. Отборът на ЦСКА също можеше да затвори мача. Нашият тим се вложи извънредно добре. Според опциите си изиграхме добър мач. Не мога да съм неудовлетворен от футболистите. Държахме ЦСКА в напрежение. Опитвахме се да ги нападаме. Създадохме много проблеми сигурно. Момчетата работят извънредно добре, стараят се. Изключително добър мач за нашия тим ", съобщи Киселичков.
 Спартак (Варна) - ЦСКА 0:1 в efbet Лига
Отново на върха! ЦСКА оглави класирането в efbet Лига след най-малък триумф във Варна

" Червените " закотвиха Спартак (Варна) на дъното в класирането

" Ако бяхме повели в мача, радикално друг щеше да е мачът. Щеше да е друго. Ако не престават да работят футболистите по този метод, нещата ще се случат. Постоянно се приказва за тези обстановки. Получихме гол от свободна топка. Не разчетохме добре обстановката. Останахме на място, нямаше положително подсигуряване и ни вкараха ", продължи той.

" Изключително положително показване на Пламен Димов. Дава сигурност в тима в отбрана. Придаде сигурност, завоюва много топки, изнесе много топки. Искам от всичките футболисти да продължат в същия ритъм да се развиват ".
 Дичевски: Изиграхме добър мач, само че все нещо не ни доближава
Дичевски: Изиграхме добър мач, само че все нещо не ни доближава

" Мисля, че стояхме като равни "

" Срещу тим като ЦСКА аз мисля, че имахме много положения. Изпълнихме огромен брой корнери. Ще направя параленост с другите мачове на ЦСКА - ние на какво състояние се намираме. Мисля, че създадохме задоволително положения и ни прилягаше да вкараме гол. До последните минути имахме удари. Опитахме се да зарадваме публиката на Спартак. Изключителна признателност за поддръжката, която имахме. Отдавна не бях участвал на подобен мач с агитки и на двата тима. Изключително приятна атмосфера. Невероятна поддръжка. Надявам се в най-скоро време да спечелим точки и да зарадваме тези хора ".
 Бамба: Искам да вкарам колкото се може повече голове
Бамба: Искам да вкарам колкото се може повече голове

" Добре е да вкараш първия си гол, само че най-важното е, че взехме трите точки "

" За момента ние игрово се опитахме да се нагласим против двата съперника, против които играхме, да ги проучваме и по отношение на техните мачове да създадем проект за нашите дейности. При състояние, че сме основали обстановки, мисля че сме съумели. Този дуел беше извънредно положителен. Надявам се футболистите са си повярвали ", сподели още Тодор Киселичков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР