Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров сподели мнението си

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров сподели мнението си
Коментари Харесай

Херо: Все малко не ни достига! Играхме близо до максималните си възможности

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров показа мнението си след загубата с 1:2 от Лудогорец за Sesame Купа на България. " Соколите " позволиха цялостен поврат и завършиха присъединяване си в конкуренцията на четвъртфинална фаза.

Херо съобщи, че футболистите му са играли покрай оптималните си благоприятни условия и разяснява идния мач против Берое, който, съгласно опитния експерт, би трябвало да бъде извоюван на 100%.
 Лудогорец трепна, само че преодоля Спартак (Варна) Лудогорец трепна, само че преодоля Спартак (Варна)

 " При нас по този начин се получава, че все малко не ни доближава. Като игра и градивен футбол, съм по-доволен от първото полувреме. Имахме обстановки, които даже не успяхме да доизградим. През втората част стояхме по-сигурно в отбрана. Мачът отиваше към тъждество, в случай че не беше този неповторим гол на Шоу, който вкара. Заслужен триумф на Лудогорец. 
21  Купа на България: Лудогорец - Спартак (Варна)
Играхме покрай оптималните си благоприятни условия. Имахме много проблеми. Надявам се за мача против Берое всички да са подготвени, тъй като би трябвало да го вземем на 100%. 

Смених групировката в процеса на мача, тъй като се получаваха празни пространства. След това стояхме доста по-сигурно, само че стана неповторим гол и загубихме. 


21  Купа на България: Лудогорец - Спартак (Варна)
Няма опция, би трябвало да търсим успеха против Берое непременно. Доста изоставаме, тъй че би трябвало да търсим най-много във всяка една среща ", съобщи Херо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР