Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, се закани

...
Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, се закани
Коментари Харесай

Херо се закани на Лудогорец: Срещу такъв дразнител единствената ни цел е победата

Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, се закани на първенеца Лудогорец преди конфликта сред двама отбора от ¼-финалите в шампионата за SESAME Купа на България. 63-годишният експерт съобщи, че единствената цел пред отбора е успеха против „ орлите “. Двубоят ще се изиграе на 4 април (вторник) от 17:00 часа на „ Хювефарма Арена “.

„ Срещу подобен дразнител като Лудогорец ще играем да спечелим. Ще подходим оптимално съществено, нашата единствена цел е успеха “, разгласи Димитров.

„ Формулата за победа е да вкараш повече голове от съперника, колкото и несериозно да звучи. Лошото е, че тези спирания въздействат на спортната форма на всички тимове. Имаме двама осъдени. Това са Виктор Митев и Божидар Васев. Иван Йорданов пък няма да играе поради сделката с Лудогорец. Имаме няколко индивида, които висят с картони, само че ще преценим по какъв начин и дали ще ги използваме, тъй като идващите ни мачове са доста значими “, продължи Херо.

„ Дани Начев тренира от два или три дни при нас и аз не знам неговото функционално положение. За мен този дуел не с нищо по -различен от останалите, аз не недооценявам нито един мач, даже да е надзорен “, съобщи старши треньорът на Спартак Варна.

„ Последната седмица имахме по-тежки натоварвания, само че ние сме в подобен стадий. Виждам усъвършенстване в организацията на нашия тим. Вижда се основата и предпоставките за бъдещето. Концентрацията ни е ориентирана да останем в efbet Лига, несъмнено, минават мисли и за бъдещата селекция, само че главната цел ни е да спечелим всеки идващ мач “, разяснява Херо.

Относно представянето на националите в първите два мача от квалификациите за Евро 2024 Херо съобщи:

 „ Ние българите сме в двете крайности. Първо величаехме успехите над Гибралтар и Северна Македония, а в този момент се разгласяваме срещу треньора. Смятам, че би трябвало да се даде време. Не одобрявам подмладяването на националния тим. Трябва да бъдат извикани най-хубавите играчи за националния тим, само че аз съм последният човек, който би трябвало да разяснява “, приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР