Старши треньорът на Спартак Търнава Рикардо Шеу бе в отлично

...
Старши треньорът на Спартак Търнава Рикардо Шеу бе в отлично
Коментари Харесай

Треньорът на Търнава: Винаги излизаме само за победа

Старши треньорът на Спартак Търнава Рикардо Шеу бе в чудесно въодушевление на конференцията преди утрешния мач с Локомотив от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. ”Познавам този тим от предходната година. Играх против него по време на подготовката в Турция. Сменили са тактикат, някои нови неща. Знаем по какъв начин играят. Подготвени сме. Знаем, че вкъщи играят елементарно и за нас ще е мъчно.
Ще има доста почитатели тук, само че ще създадем всичко допустимо да спечелим и да създадем всичко по-лесно за втората среща в Търнава.

Нашият нрав е да печелим мач за мач. Имаме упоритости да преминем през Пловдив и да играем в идващия кръг.

Отборът е доста мощен. Те имат 3-4 футболисти, които са доста качествени. Капитанът е може би най-хубавият. Знаем за техните здрави нападатели и техните бързи полузащитници, които също атакуват.

Трябва да намерим слабите черти в нашия съперник, само че капитанът е индивидът, който ни прави впечатлание.

Капитанът ни го няма, само че това е отлична опция за другите футболисти. Мисля, че тактиката е доста значима в тези мачове, само че ние би трябвало да сме тим и да сме колектив на следващия ден, без значение дали някой футболист ще бъде осъден, би трябвало този, който влезе да го размени. Това не е проблем за нас.

Когато играеш е значимо да има добра атомсфера и положителни условия и за двата тима. Ние сме експерти, знаем, че това може да ни окаже въздействие, само че ние играем в лига където доста тимове имат съществени последователи, тъй че не мисля, че това ще е огромен проблем за нас. Това е футболът, хубаво е да има хора по стадионите.

Нямаме други проблеми с контузени играчи. Само един може би ще е под въпрос, само че ще решим на следващия ден. Главният проблем при мен е кои ще са 11-те които ще стартират, тъй като при нас постоянно те са разнообразни.

Добър резултат е за мен когато целият тим прави всичко допустимо да завоюва дуела. Ние не играем за тъждество. Искаме да създадем всичко, с цел да победим.

В предния дуел трябваше да играем за продължения, а след това играхме и дузпи. Ако създадем всичко както в предния кръг, то нещата ще се получат ”, приключи Шеу.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР