Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров сподели мнението си

...
Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров сподели мнението си
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Моята увереност идва от работата, която сме свършили през седмицата

Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров показа мнението си след петата поредна победа на своя отбор, записана безапелационно над Ямбол с 90:58 в дуел от петия кръг на НБЛ. Ето какво сподели наставникът на плевенчаи след триумфа в зала " Диана ":
 Спартак Плевен разруши Ямбол за пета поредна победа в НБЛ Спартак Плевен разруши Ямбол за пета поредна победа в НБЛ
" Ние чакахме мачът да бъде подобен, какъвто беше в първите пет минути. Готвихме се много. Моята убеденост идва от работата, която сме свършили през седмицата. Нямахме толкоз време да се подготвим, само че все пак нещата, които бяхме заложили като геймплан, се веселя, че успяхме да ги осъществим. Готвихме се за тяхната отбрана, не чакахме тя да е по този метод още от първата минута. Радвам се, че успяхме да изконтролираме това тяхно мощно начало и с помощта на опита, на рутината на играчите успяхме да вкараме второто полувреме в сюжета, в който ние желаеме.

Ние разполагаме с много добър колектив. Естествено, това е подплатено с положителни баскетболни качества на обособените играчи. Не единствено вие виждате, че ние имаме играчи, които във всеки миг могат да дадат нещо и в нахлуване, и в отбрана. Като цяло се веселя. От вас разбирам кои са ни идващите три мача. От предходната година не спирам да дублирам, че единственото, което ме интересува, е по какъв начин упражняваме и по какъв начин се готвим за мачовете. Не си вършим никакви сметки и се опитваме да се приготвяме оптимално добре за всеки един съперник. Отдаваме нужния почит към всеки един. Радвам се, че това досега ни носи триумф. Гарантирам, че ние ще работим по същия метод и отсега нататък ", сподели Тодоров.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР