Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев честити победата на

...
Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев честити победата на
Коментари Харесай

Любомир Минчев: Поздравления за Черноморец, ние бяхме изключително слаби

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев честити успеха на Черноморец Бургас във финала в шампионата за Купата на България. „ Акулите “ се постановиха с безапелационното 86:62 за наслада на публиката в „ Арена Бургас “.

Благодарение на триумфа Черноморец подвигна Купата на България за първи път от 49 години насам. След срещата наставникът на Спартак призна, че неговият отбор е бил тотално надигран.

„ Изиграхме извънредно слаб мач в нахлуване. Започнахме с по-лоша организация и тръгнахме да се надиграваме самостоятелно. Не бяхме подчертали да се играе по този метод. Не знам на какво да го отдам. Не желая да подлагам на критика. Изключително едва играхме в нахлуване “, разяснява Минчев.

„ Като цяло най-силната страна на Черноморец е долу в полето, а ние направихме тъкмо най-неправилното нещо. Виждате какъв брой малко стрелби имаме, а и слаба организация - в дадени моменти не знаехме какво да създадем. Когато имаш слаба организация, това е причина съперникът да направи контраофанзива “, сподели още Минчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР