Старши треньорът на Созопол Румен Димов призна, че тимът му

...
Старши треньорът на Созопол Румен Димов призна, че тимът му
Коментари Харесай

Треньорът на Созопол: Няма да правим драми, ако изпаднем от Втора лига

Старши треньорът на Созопол Румен Димов призна, че отборът му към момента изпитва съществени компликации да се стикова след привличането на цели девет нови играчи. Днес отборът от морския град загуби с 0:1 от кандидата за влизане в елита Царско село.

„ Мисля, че добре изиграхме мача, по този начин както чакахме. Имахме своите проблеми, несъмнено. Видяхте, че получихме две контузии и трябваше да правим две насилствени смени. Това наруши салдото на нашия отбор. Трудно е, когато влезе нов вратар, само че той се оправи чудесно. Сменихме и титулярен защитни. Наруши се несъответствието на отбраната ни “, разяснява Димов.

„ Не знам кой следващ мач губим, в който първият гол против нас е от дузпа. Все още не сме стиковали всичко. Говоря за жанр и метод на игра. Днес от девет нови играчи започнаха цели осем. Момчетата се раздават. Не вършим драми, сработваме се, ще се борим до последно да останем в професионалните лиги. Дори и да изпаднем, драми няма да вършим. Единствено мога да кажа, че ще се борим за трите точки във всеки един мач до края на сезона “, сподели още треньорът на Созопол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР