Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели след победата над

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели след победата над
Коментари Харесай

Загорчич: Трябва ни малко повече спокойствие и самочувствие

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич показа след успеха над Пирин и класирането за ¼-финалите за Купата на България, че е удовлетворен от представянето на неговите ученици и се надява отборът да се усъвършенства в идващите мачове.

„ През по-голямата част бяхме по-силни и контролирахме обстановката. Пирин имаха две греди, удар с глава. Общо взето, като игра, справедливо спечелихме,,спяхме да си вкараме гола. След гола Пирин се пробваха да ни натиснат, изпуснахме контраатаки, 5-6 обстановки, в които можехме да решим мача “.

„ Доволен съм тъкмо от този интервал. Трябва ни малко повече успокоение и самочувствие. Да се надяваме в идващите мачове и това да оправим “.

„ Не ме интересува нищо, също така, което ни следва против Ботев Враца. Мислим по този въпрос. Надявам се да повторим днешния мач и тъкмо тези минути, за които приказвах “.

„ Това е просто моето решение. Имаме задоволително хора, 25 индивида сме. Всеки си заслужава да играе. Ще ги редувам, да се надяваме да демонстрират още по-силни игри, да се потвърждават. Това е метода “.

„ Ние в този момент останахме с дребния Сораков. Не може да носи всичките мачове. Той ще стартира като титуляр при мен. Заслужава, има качество. За едно младо момче е добре да има конкуренция като Мапуку. Той ще си напредва и ние като тим. Нямам искания за идващия тим, който ще ни се падне “, съобщи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР