Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своите момчета за

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своите момчета за
Коментари Харесай

Загорчич: Беше важно да спечелим на нашия стадион

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своите момчета за характера, показва при успеха с 2:1 над Етър Велико Търново в 5-ия кръг на efbet Лига . Специалистът съжали, че те сами са си създали дуела сложен след следващия лековато позволен гол, само че регистрира значимостта на извоюваните три точки вкъщи.

„ Равностоен мач. Може би влязохме по-хубаво и успяхме да вкараме гола, да поведем в резултата. После – това, което непрекъснато го вършим – една нелепост докара до изравняването. Горе-долу равносилен мач. Имахме малко повече обстановки за гол”, сподели Загорчич.

„ Малко след гола имаше спад, което не ми подхожда. Позволявахме си доста неточности, което не ми хареса. Покри ни шансът поради попадението на Кръстев. Има още доста да изисквам от нас като игра.”

„ Просто при нас се получават нелепости, които във футбола не се виждат постоянно. Ще се опитаме да почистим тези неточности. Не е от неумелост, а поради спад в концентрацията. Най-големият проблем е в това, че доста от хората, които играха през днешния ден, не минаха подготовка. Имаме и контузени футболисти. Днес беше значимо да спечелим мача на нашия стадион.”

„ Надявам се, че контузените ще се оправят за идващия мач и ще можем да се подготвим да изиграем един дуел без неточности, който да бъде по-спокоен за нас”, добави наставникът на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР