Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана много доволен от

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана много доволен от
Коментари Харесай

Загорчич: Повярвахме си след изпуснатата дузпа

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доста удовлетворен от играта и себераздаването на своите футболисти при успеха с 2:1 над Левски като посетител в дуел от 18-ия кръг на efbet Лига.

„ Себераздаването на терена до последно, вкарахме гол повече от съперника. Преди мача говорихме, че би трябвало да си имаме вяра, че можем да спечелим на „ Герена “ и съм удовлетворен от футболистите “, съобщи експертът минути след края на стадион „ Георги Аспарухов “. 

Заги разяснява развоя на срещата: „ Да, във футбола има моменти, които те вкарват в съмнение. След гола малко се притеснявахме да не допуснем гол. След пропуснатата дузпа за Левски, несъмнено си помислиха, за какво да не вкараме гол. Виячки и Ерол Дост съумяха да вкарат. Срещу Левски постоянно се играе мъчно, и като тим, и като игра, и като аудитория. Сега обаче към този момент мислим за идващия мач “.

„ Ние към този момент сме привикнали. Галин малко си сменяше тимовете, само че се върна. Имахме липса на подобен човек като него. Той разсъни тима, с него към този момент няма съмнения в тима “, сподели той за играта на Галин Иванов в мача.

„ Явно въздухът ни оказва помощ “, пошегува се треньорът на „ белите “. Относно идния мач със Спортист Своге за Купата той бе безапелационен: „ Не, не ми се желае и мислим, че няма да има подценяване. Без значение против кого играем, желаеме да побеждаваме. Така ще играем и за Купата и се надяваме да спечелим и да се класираме напред “.

„ Имаме добър кондиционен треньор. Футболистите се раздават на 100% на тенировките, както и би трябвало и по този начин идват резултатите “, приключи Загорчич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР