Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич и колегата му от

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич и колегата му от
Коментари Харесай

Загорчич: Промяната в Славия? Ще играем на пълен стадион

Старши треньорът на " Славия " Златомир Загорчич и сътрудника му от " Левски " Делио Роси дадоха взаимна конференция преди финала за Купата на България. Сблъсъкът за трофея сред " белите " и " сините " е на следващия ден от 19:30 часа на Националния стадион " Васил Левски " и ще бъде излъчен директно по стратегия " Хоризонт " на БНР. 

" За нас е чест да играем във финала за Купата на България. Излизаме против доста мощен тим. Левски е безспорен любимец. Ще играем за наслаждение. Не се предаваме, ще се опитаме да създадем изненада ”, разяснява Златомир Загорчич. Той призна, че има напрежение в отбора.

“Има напрежение в съблекалнята, тъй като това са доста значими мачове в кариерата на всеки футболист. Всеки мач носи напрежение. Този край носи по-голямо. Каква е смяната в " Славия "? Ще играем на цялостен стадион ", сподели още Златомил Загорчич. Треньорът на " Славия " увери, че футболистите му няма да се предадат. 

" Няма да се предаваме, макар че " Левски " има доста положителни играчи. Не ме тормози нищо, тъй като ние постигнахме огромен триумф, откакто се класирахме за финала. Разчитам на тези играчи, разполагаме с доста положителни момчета и имам вяра, че ще се оправим. Не съм наясно със състава. Има леко контузени, ще изчакам днешната подготовка, а по-късно ще поговоря с момчетата и ще взема решение ", сподели още Загорчич. 

Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР