Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори пред колегите

...
Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори пред колегите
Коментари Харесай

Загорчич се закани: Ще бием всички от отборите пред нас в класирането

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, приказва пред сътрудниците от " Мач Телеграф " в навечерието на първия дуел за " белите " от втория дял на сезона в efbet Лига. Отборът приема Пирин (Благоевград) през днешния ден от 17:00 часа на стадиона в " Овча Купел ".

" Трябва да се пренастроим сполучливо, тъй като контролите свършиха и към този момент ще е радикално друго. Направихме доста добра подготовка, а аз съм удовлетворен от селекцията. Тя ускори конкуренцията в състава и чакам да се представим по-добре напролет.

Винаги съм оптимист и това не се трансформира. И в този момент ще ви кажа, че ще бием всички от тимовете пред нас в класирането. Важно е обаче да взимаме точките и от тези, които ще са окуражени да се потвърждават против нас. Такъв ще е и дуелът с Пирин. Със сигурност те са тим, който постоянно е показвал висок дух, а разполагат и с положителни футболисти. За мен обаче е значимо моите играчи да показват това, което могат и това, което упражняваме ", сподели Загорчич.

Всички нови попълнения в състава му към този момент са уредени и ще бъдат разполагаем за първия формален дуел на отбора през 2023-а година. В състава на Славия бяха привлечени бранителите Натан Гасама и Велко Йеленкович, нападателят Владимир Николов и халфът Кристиян Георгиевски. Очаква се пое двама от тях да започват и в титулярния състав.
 Славия посреща Пирин (Благоевград) в efbet Лига онлайн
Славия желае да продължи положителната си серия против Пирин

" Белите " се целят в Топ 3 на шампионата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР