Старши треньорът на Славия Станимир Загорчич коментира победата с 3:1

...
Старши треньорът на Славия Станимир Загорчич коментира победата с 3:1
Коментари Харесай

Загорчич: Съдията беше прав

Старши треньорът на Славия Станимир Загорчич разяснява успеха с 3:1 над Етър в мача от четвъртфиналната фаза на шампионата за Купата на България. Наставникът на „ белите” показа мнение, че двете дузпи, които бяха отсъдени в интерес на Славия, са бил изцяло правилни.

Две дузпи, 11 картона и мъка докараха Славия до четвъртфинал

„ Двубоят беше доста сложен. Имаше напрежение в тима още през цялото време. По принцип е доста мъчно, когато получиш гол в първата минута. Въпреки това успяхме да се върнем в мача, а в някои моменти го контролихме. Като цяло не съм удовлетворен от играта на футболистите. Знаем да играем доста по-добре, само че изпълнихме задачата си”, сподели Загорчич.

Димитров: Гарантирам на 200%, че имаше дузпа

Генчев: Това е позор за българския футбол и българското съдийство

„ Този мач дойдохме тук да го спечелим.Това способства да успеем да си реализираме задачата. Не считам да разясня отсъжданията на съдията. Видях на запис, че имаше игра с ръка при първата дузпа, а също по този начин и нарушаване против Ивайло”, добави той.

„ Решението Ивайло Димитров да остане на пейката беше персонално мое. Има нещав във футбола като спад на формата, тактически план на треньора. Момчетата, които са на пейката са наясно с това нещо. Димитров влезе в игра, вкара си два гола. Точно по този начин би трябвало да бъде”, добави той.

„ Нямам желания. Ще играем против тима, който ни отреди жребия”, съобщи Загорчич.

„ Доволен съм от миналата годината. Имаше доста съмнения. Трябва да си създадем още една подготовка и тогава ще действаме доста по-добре. На моменти в игра се получават хубави неща, а на момента прави груби неточности. Това може да се дължи на неумелост, само че желая от футболистите да са непрекъснато съсредоточен. Във футбола няма лесни неща. Трябва да сме съсредоточени непрекъснато, върху всяка една ситуация”, разяснява наставникът на „ белите”.

Загорчич разкри, че Михаил Венков и Матеус Биси сигурно ще изоставен Славия през зимния трансферен прозорец.

„ Футболистите, които ще дойдат при нас, ще станат ясни до няколко дни. Михаил Венков и Матеус Биси напущат със сигурност”, разгласи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР