Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро говори преди предстоящия

...
Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро говори преди предстоящия
Коментари Харесай

Бакеро: Очаквам най-добрия ЦСКА

Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро приказва преди идния дуел на „ белите “ против ЦСКА в efbet Лига. Тимът от Овча Купел гостува на 6 август (неделя) от 18:45 на стадион „ Българска войска “ в дуел от 4-ия кръг в шампионата.

„ Имахме две седмици да упражняваме, което е нещо ново за мен и това в никакъв случай не ми се е случвало. Отборът е доста стимулиран да завоюва против ЦСКА и тренирахме доста добре през последните две седмици. Очаква се с неспокойствие този мач, а тимът се усъвършенства с всяка последваща подготовка. Аз също чакам с неспокойствие мача с ЦСКА “, съобщи Бакеро.
„ Очаквам най-хубавия ЦСКА след загубата от Сепси. Всеки тим, който претърпи такова проваляне, играе в идващия доста по-интензивно. Няма значение схемата на ЦСКА, тъй като ги познавам от шампионата и мачовете им в Европа “, сподели още испанският експерт.
„ Разбира се, че имахме доста време да упражняваме и тимът се усъвършенства в този развой, само че същински значими са формалните мачове, тъй като в тях може да си види къде и какво би трябвало да се усъвършенства в тима. Всеки един ден е една опция. Футболистите на Славия имат почитание към ЦСКА, само че желаят само успеха “, съобщи Бакеро.

„ Сибири Кейта тренира доста добре и единствено е въпрос на време да преценим дали ще влезе в групата. Играл съм против ЦСКА като футболист. Познавам тима още, когато Христо Стоичков играеше там. Това беше през 1981 година “, сподели още той.

„ Не ме интересуват статистиките. Всеки мач стартира от 0:0. Старите резултати са останали в предишното. Мен ме интересуват единствено статистиките, от когато съм тук “, съобщи старши треньорът на Славия.

„ Историята на футбола в България е почнала със Славия, само че като излезеш на терена всеки тим пази своята чест. Ще излезем да защитим достойнството на тима. Много съм удовлетворен духа на моите играчи, всеки ден се опознаваме все по-добре с тях. Нямаме дълготрайни цели, само че има една група от играчи, които желая да се усъвършенстват и да играят все по-добре “, приключи Хосе Мари Бакеро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР