Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро даде пресконференция след

...
Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро даде пресконференция след
Коментари Харесай

Бакеро: Продължавам да вярвам в отбора, работим добре

Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро даде конференция след слабата серия от мачове и преди гостуването на Ботев Пловдив от осмия кръг на efbet Лига. Двубоят сред " жълто-черни " и " бели " е на следващия ден, 1 септември от 21:30ч.

" Когато пристигнах тук, знаеш, че ще е едно предизвикателство за мен, само че не знаех, че ще е толкоз мъчно и ще имаме такива резултати първоначално. Разбирам, че почитателите не са очаровани от тези резултати и са ядосани, това е обикновено. Ще продължим да работим и имаме вяра, че нещата ще се трансформират. Радвам се, че играем в петък, тъй като когато играем в понеделник, играчите гледат класирането и не се концентрират в идния мач.
 И от Славия показаха поддръжка към Хубчев
И от Славия показаха поддръжка към Хубчев

Ще завоюва най-важния мач в живота си, уверени са в " белия " клуб

В последните три мача, които изиграхме, първият удар към вратата ни беше гол и считам, че това въздейства доста неприятно ментално на играчите. Продължавам да имам вяра в тима, работим добре, само че би трябвало да трансформираме тази отрицателна част в положителна. Говорих с играчите и на следващия ден ще покажем, че можем да се борим ", стартира Бекеро.

" Тази седмица не съм приказвал с Венцеслав Стефанов. Говорих с него, когато дойдох, както и по-миналата седмица. Той също е отчаян, само че няма значение какво си приказваме, а какво вършим на терена. Знам за какво пристигнах в Славия, това е огромно предизвикателство, най-старият клуб в България, който играе най-вече с български играчи, много млади.

Това е действителността. Отборът има по-високо равнище от това, което демонстрираме на терена. Характерът ми е на победител, само че когато губиш, губиш, губиш, си даваш сметка, че това е доста мъчно и това е нещо, което би трябвало да счупим ", продължи испанският експерт.
 Заги отказал да поеме още веднъж Славия
Заги отказал да поеме още веднъж Славия

Сърбинът е провел среща на високо равнище

" Когато загубиш, е елементарно да приказваш британски, каталунски, баски. Този въпрос (б.р. - на какъв език въври връзката с футболистите) не е оправдателен към мен, тъй като е елементарно да го зададете, когато сме натрупали загуби. Играчите знаят идеално какво желая за всяка позиция. Говорим си самостоятелно и целия тим от първия ден до през днешния ден и постоянно ще бъде по този начин, до момента в който съм тук ", съобщи треньорът на " белите ".

" Нормално е, когато губим, да мисля за промени на системата. Всеки стартира да мисли, че схемата и играчите не са верни, само че ние решаваме това. Моят фокус е върху тренировките, с цел да пренесем това, което упражняваме и на терена. Нормално е моето виждане за играта да е друго. Моята работа е да накарам играчите да схванат какво желая от тях.

Във всеки мачове сме имали моменти, в които показвахме доста добър футбол, както и не толкоз добър. Затова мачовете са по 90 минути. Няма значение дали водим, или изоставаме, нещата са идентични и опитваме да демонстрираме добър футбол, ще продължим да работим. Работа, работа, работя ", безапелационен бе той.
 Генчев отразял Етър, спрягат го за Славия
Генчев отразял Етър, спрягат го за Славия

Двама треньори ще останат без работа през паузата

" Нормално е когато нещата не вървят, почитателите да са недоволни, както и президентът. Смятам, че работя добре и до момента в който мога да работя добре и играчите схващат какво желая, ще продължа да работя. Вярвам в работа си и играчите си. Когато спечелим 4 следващи мача, ще ме питат дали ще възобновя договорите си. Разбирам въпросите. Всеки ден е една опция ", приключи Хосе Мари Бакеро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР