Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела заяви, че единственият шанс

...
Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела заяви, че единственият шанс
Коментари Харесай

Монтела: Севиля може да спре Алексис Санчес само с въже

Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела съобщи, че единственият късмет неговите футболисти да спрат Алексис Санчес от Манчестър Юнайтед е да го завържат с въже. Двата тима излизат в сряда на стадион " Рамон Санчес Писхуан " в първи мач от 1/8-финалите в Шампионската лига.

" Как ще спрем Санчес ли? Не знам, ще би трябвало да го блокираме по някакъв метод, може би ще го завържем с въже ", пошегува се Монтела.

" Той е приказен състезател. Гледах го, когато играеше в Италия. Той напредна ужасно доста, бърз е, може да води контраатаките, а и е доста мощен ", добави Монтела.

" Щастлив съм, че срещам Моуриньо, тъй като той е пионер в тактическата игра и когато започвах да изучавам за треньор, гледах какво прави той. Той има доста по-голям опит от мен, само че се надявам да съумея да обезщетявам това с доста ентусиазъм”, сподели още някогашният ментор на Милан.

Ако успее да преодолее Манчестър Юнайтед, Севиля ще се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига за пръв път в клубната си история.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР