Старши треньорът на Севиля“ Винченцо Монтела призна, че очаква изключително

...
Старши треньорът на Севиля“ Винченцо Монтела призна, че очаква изключително
Коментари Харесай

Монтела: Това е специален момент за Севиля“

Старши треньорът на „ Севиля “ Винченцо Монтела призна, че чака извънредно тежък дуел в реванша с „ Манчестър Юнайтед “ от осминафиналите в Шампионската лига. След нулевото тъждество в първия мач, довечера двата отбора ще излязат на стадион „ Олд Трафорд “, с цел да дефинират кой всред тях ще продължи в идната фаза.

Въпреки че не са посочени като любимец, Монтела съобщи, че се надява испанският отбор да успее да се класират на четвъртфиналите, което ще е историческо достижение за тях в конкуренцията.

„ Пред нас се открива невероятна опция да реализираме нещо историческо за този клуб. Ще създадем всичко допустимо, с цел да продължим напред в шампионата, само че сме наясно, че ни чакат извънредно тежки и мъчителни 90 минути, а може и повече “, показа той. Това е в действителност специфичен миг за „ Севиля “, един значим мач за нас, тъй като фантазията ни е да се класираме на четвъртфиналите. Подобно достижение би било ужасно за нас. Уверени сме в своите благоприятни условия, само че знаем, че ни чака доста оспорван дуел “, добави още италианският експерт, представен от БГНЕС.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР