Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела призна, че не е

...
Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела призна, че не е
Коментари Харесай

Монтела: Все още вярвам, че можем да се класираме на полуфиналите


Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела призна, че не е изгубил вяра, че неговият отбор ще успее да се класира на полуфиналите в Шампионската лига макар вчерашното проваляне от Байерн Мюнхен. Пред близо 40 000 фенове на „ Рамон Санчес Писхуан “ андалусийци изгубиха с 1:2, с което задачата им да продължат в идната фаза стана извънредно сложна.

„ Предстои ни реванш, в който ще покажем същата убеденост и предпочитание, а може би даже повече. Дори невъзможното може да се трансформира във допустимо, в случай че вярваш, а аз не преставам да имам вяра. Разбира се възможностите ни внезапно понижиха, само че ние няма да се откажем “, съобщи италианският експерт.

Пабло Сарабия даде преднина на домакините в 32-ата минута, само че единствено пет минути по-късно баварците изравниха след безразсъден автогол на Хесус Навас. След почивката гостите стигнаха до цялостен поврат с гол на Тиаго Алкантара в 68-ата минута.

„ През първото полувреме стояхме съвършено тактически и това ни разреши да създадем няколко благоприятни условия пред противниковата врата. За страдание допуснахме да ни отбележат, което обаче не разстрои играта ни. Въпреки че Байерн контролираше топката, не мисля, че ни застрашаваха изключително. Като цяло съм удовлетворен от представянето на моите играчи, които се показаха на доста високо равнище против един извънредно мощен противник. Определено не считам, че заслужавахме да загубим “, разяснява още Монтела. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР