Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела изясни причините, заради които

...
Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела изясни причините, заради които
Коментари Харесай

Севиля е най-успешният клуб в съвременната история, вярва Монтела

Старши треньорът на Севиля Винченцо Монтела обясни аргументите, поради които избра да продължи кариерата си в Испания. Италианецът желае да натрупа стаж в чужбина и елементарно е намерил общ език с управлението на испанския клуб.

" През последните години разширих моите хоризонти и желаех да получа опит в чужбина. Когато пристигнах в Севиля, намерихме общ език с управлението на клуба. Също по този начин ми харесваше този тим. Разбрах, че ще има известни компликации, разбрах, че има доста работа, само че това ме стимулира. По мое мнение, в актуалната история този клуб е най-успешният в Европа във връзка с извоювани титли, тъй че изборът бе елементарен.

Мисля, че треньорът в никакъв случай не би трябвало да спре да опитва, да учи нови неща и да се развива. Харесва ми, че моят тим работи добре в тренировките и играе добре. Сигурен съм, че е по-трудно да се покаже добър футбол, в сравнение с просто да се играе за резултат. Харесва ми, когато всички играчи вземат участие в атакуващите дейности, макар че разбирам, че това е рисковано ", съобщи Винченцо Монтела.

Manchester nos recibe con y bajas temperaturas. No nos importa…
¡¡¡Mañana nos abrigarán más de 2.000 sevillistas!!! Buen viaje a todos los desplazados ♥#vamosmisevilla #UCL #OldTraffordOnTour pic.twitter.com/pikZp0gOAV
— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) March 12, 2018
43-годишният треньор стартира работа в Севиля през декември 2017 година Преди това Монтела работи повече от година в Милан.

В сряда Севиля гостува на Манчестър Юнайтед в реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР