Старши треньорът на Северна Македония Благоя Милевски говори преди мача

...
Старши треньорът на Северна Македония Благоя Милевски говори преди мача
Коментари Харесай

Милевски: Интересува ме само спортната страна на мача с България

Старши треньорът на Северна Македония Благоя Милевски приказва преди мача с България от група C4 на Лигата на нациите. Той беше безапелационен, че се интересува единствено и само от спортната страна на конфликта, а не от политическата. Специалистът прикани македонската аудитория да бъде правилна.

„ Интересува ме единствено спортната страна на идния мач с България и по тази причина приканвам публиката да бъде правилна. Моето персонално отношение и това на федерацията е да гледаме на този мач единствено от спортна позиция ”, съобщи той.
 
Милевски акцентира, че българите са се държали извънредно правилно като домакини в първата среща в Разград. „ След първия мач благодарих на България за приема, който получихме. Сега остава да се представим в уместно като домакини ”, споделя той.

По думите му след промяната на селекцията е било в действителност мъчно да проучва противника,  по тази причина остава фокусиран върху тима на Северна Македония, чиято цел е да покаже, че загубата от Грузия е случайност.

Капитанът Енис Барди е оптимист, че офанзивата на тима ще проработи и тимът ще се реализира позитивен резултат.

„ След провалянето в Грузия беше мъчно. Не е добре, когато губиш, само че продължаваме напред. Имаме още един късмет да покажем, че този резултат в Грузия не демонстрира действителната картина. Имаме доста нови играчи, би трябвало време да опознаем част от тима. Знаем личната си цел - да се класираме за Европейското състезание. Трябва да изчакаме, младите имат потребност от време за акомодация. Мисля, че имаме положително потомство футболисти ”, сподели Барди.  

Мачът ще се играе в понеделник  от 20:45 часа на стадион " Тодор Проески " в Скопие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР