Старши треньорът на Септември София Светослав Петров изрази бурното си

...
Старши треньорът на Септември София Светослав Петров изрази бурното си
Коментари Харесай

Светослав Петров: Не помня кога ВАР е отменял дузпа

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров изрази бурното си неодобрение от съдийството в мача със Спартак Варна, изгубен с 0:2 в морската ни столица.

„ Явно, че много неща пречат, само че неприятното е, че за следващ път позволяваме груби самостоятелни неточности. Колкото и да опитваме да променим стила, не се получава. Съжалявам доста, тъй като за следващ мач не играем неприятно, изключително второто полувреме играхме сносно, само че останахме с празни ръце “, стартира той. 

„ Досега допускахме голове след 40-ата минута, в този момент получихме преди. Рецепта няма по какъв начин да се излиза от тежка обстановка, това е силата на един футболист, от грешките растем. Надявам се, че ще успеем да използваме силата, само че желая да подчертавам върху съдийските отсъждания. Имаше чиста дузпа. Как няма да въздейства? Имаме положения, малко не ни доближава, викат основния арбитър на ВАР и анулира дузпата. Не знам какъв брой постоянно се случва, аз не си припомням такава обстановка “, продължи наставникът.

„ Аз почитам бате Митко, господин Димитър Димитров-Херо. Нека се вземат решение нещата на терена. Афектиран съм, не се извинявам, ще си мълча “, приключи Светослав Петров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР