Старши треньорът на Септември (София) Николай Митов поздрави момчетата си

...
Старши треньорът на Септември (София) Николай Митов поздрави момчетата си
Коментари Харесай

Митов доволен: Това се казва характер, можехме и да бием

Старши треньорът на Септември (София) Николай Митов поздрави момчетата си за демонстрирания темперамент при равенството 3:3 като посетител на Етър в първи дуел от пролетния дял на Първа професионална лига. Столичани губеха с 0:3 на почивката, само че за малко време заличиха задатъка на “болярите” и в последна сметка съумяха да си тръгнат с точката от “Ивайло”.

“С оглед резултата през първата част, съм удовлетворен. Можехме даже и да спечелим мача. Друг път обаче не трябва да позволяваме сходен процес на събитията. Това, което желаех, тимът го направи през втората част. Грешката ни бе, че след първия съдийски сигнал бяхме нетърпеливи. На почивката коригирахме това и резултатът не закъсня. Свалям шапка на моите момчета. Поздравявам и съперника”, съобщи след срещата старши треньорът на Септември Николай Митов.

“Най-важното е, че това, което си казахме в съблекалнята след 0:3, го направиха на терена. Нужно ни е още малко самочувствие, с цел да не позволяваме сходни неточности. Аз постоянно ще пазя футболистите си без значение дали бъркат, или не, в случай че дават всичко от себе си. Ние сме едно цяло. Няма титуляри, няма запаси. Дори и тези, които не са в групата, способстват за израстването на отбора с представянето си в тренировките”, добави още Митов, който е оптимист преди идващия конфликт на септемврийци в Първа лига - домакинство на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР