Старши треньорът на Септември Николай Митов коментира победата с 1:0

...
Старши треньорът на Септември Николай Митов коментира победата с 1:0
Коментари Харесай

Митов с усмивка: Вече трябва да давате вино на Галчев, не шампанско

Старши треньорът на Септември Николай Митов разяснява успеха с 1:0 над Пирин Благоевград в мача от 15-ия кръг на Първа лига. Наставникът на столичани съобщи, че е удовлетворен, само че въпреки всичко остава реалист.

“Предпочитам да не е 1:0, само че трите точки са си три точки. Не ни е един от най-хубавите мачове. Щастлив съм, че взехме успеха. Вече ще са по-спокойни и самите футболисти”, разяснява Митов.

“Аз съм реалист. Ние сега построяваме тим. За цели, шестици, можем да мечтаем, само че по-напред във времето. Мисля единствено за идващия мач. Срещу всеки един тим би трябвало да сме оптимално съсредоточени и стимулирани другояче няма да се получи нищо. След тези три дни отмора започваме подготовка за мача със Славия”, добави той.

“Крис Гади е с разтежение. Важното е, че това не се отразява на играта ни. Играем групово. Имаше един интервал, в който 5/6 индивида ги нямаше и беше доста мъчно за нас”, сподели още Митов.

Митов разяснява шеговито и наградата за Играч на мача, който читателите на Gong.bg връчиха на Борис Галчев.

"На Борис Галчев работата му е да вкарва. Вече е доста студено, вместо шампанско би трябвало да му давате по едно вино ", пошегува се той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР