Старши треньорът на Септември - Иван Гешев коментира драматичната загуба

...
Старши треньорът на Септември - Иван Гешев коментира драматичната загуба
Коментари Харесай

Иван Гешев: Изключително съм доволен от представянето на отбора

Старши треньорът на Септември - Иван Гешев разяснява трагичната загуба от Ботев (Враца) в 1/16-финалите в шампионата Sesame Купа на България. Крайният излаз бе решен след осъществяване на дузпи, откакто резултатът след постоянното време и продълженията беше 5:5.

" Получи се прекрасен дуел за хората на стадиона, които бяха пристигнали да гледат. За нас треньорите се разви много трагично. За нашия тим беше доста прекрасен и значим този мач да забележим равнището - Ботев (Враца) и efbet Лига. Аз персонално съм удовлетворен, тъй като през по-голямата част от дуела държахме динамичността.

Самият мач беше много динамичен и в последна сметка в можеше да победим в продълженията. Не успяхме да удържим резултата, само че момчетата демонстрираха темперамент. Играха добре. Изключително съм удовлетворен от представянето на тима.

Дадохме късмет на нашия вратар от школата Иво Илиев да пази. Мач за Купата на България, това се знаеше. Чакаме тежък мач против Монтана. Очакванията са да победим ", показа той.
 Ботев (Враца) отстрани Септември след страхотна драма
Ботев (Враца) отстрани Септември след страхотна драма

Дузпи взеха решение крайният победител
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР