Старши треньорът на руския волейболен гранд Зенит (Казан) Владимир Алекно

...
Старши треньорът на руския волейболен гранд Зенит (Казан) Владимир Алекно
Коментари Харесай

Владимир Алекно: Беднож е подходящ за руското първенство по всички критерии

Старши треньорът на съветския волейболен гранд Зенит (Казан) Владимир Алекно разяснява подписването на контракта с полския национал Бартош Беднож.
 Зенит показа Бил Клинтън и новото си попълнение
" Дълго време гледахме Бартош и анализирахме играта му. Атака, сервис, посрещане - всички детайли в него са положителни. Подходящ е за съветското състезание по всички критерии. Той е упорит човек, който желае да се развива професионално, да усъвършенства равнището си. Това е значимо за нас. Вече имаме сходен опит, откакто взехме доста надарени млади играчи с огромен капацитет. И Матю Андерсън, и Вилфредо Леон разкриха капацитета си в Казан и имаха страхотни сезони. Надявам се, че ще успее и Беднож ", сподели Алекно в изявление за " БИЗНЕС Online " .
 Зенит показа Бенджи (видео)
Вторият чужденец в тима ще бъде френската звезда Ървин Нгапет. А останалите играчи на поста посрещач в Зенит ще бъдат Фьодор Воронков и Андрей Сурмачевский.
 Бартош Беднож: За мен е чест и горделивост да играя за Зенит (видео)
През миналия сезон Зенит приключи на 2-ро място в Суперлигата на Русия, откакто шампионата беше прекъснато прибързано поради пандемията от ковид, а крайното класиране на тимовете се дефинира от резултатите в постоянния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР