Старши треньорът на Розова долина Атанас Апостолов обяви, че е

...
Старши треньорът на Розова долина Атанас Апостолов обяви, че е
Коментари Харесай

Треньорът на Розова долина: Горд съм с момчетата

Старши треньорът на Розова котловина Атанас Апостолов разгласи, че е горделив със своя тим, след мача против Лудогорец в Sesame Купа на България. 

„ Определено можем да кажем, че сме горди с момчетата. Показаха себераздаване. Стояха плътно и се противопоставихме уместно на първенеца на България. Когато останахме с човек по-малко възможностите ни за преход в офанзива понижиха, нямахме хора в предни позиции, които да поддържат офанзивата. Бяхме изпаднали в дълбока отбрана, с цел да не оставим пространства на съперника да ни отбележат много голове. Не съм гледал обстановката за аления картон.Ако пред първото полувреме бяхме отиграли една обстановка, в която можехме да поведем, щеше да е забавно “, сподели Апостолов.

„ Във фаза отбрана стояхме плътно, съблюдаваха напътствията и демонстрираха капацитет.

Определено се зарадвахме, че ще премерим сили с първенеца на България. Това бе празник за нашия град. Футболистите се любуваха, ние се насладихме. Докоснахме се до тези звезди. Заслужено ни победиха, само че приветствам моите момчета. От един подобен мач извлякохме доста позитиви. Този мач ще ни послужи като скъп опит в шампионата в Трета лига. Всички в съблекалнята сме си сложили за цел да сме по-напред в класирането “, съобщи още треньорът на Розова котловина.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР