Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека похвали всеотдайността на футболистите

...
Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека похвали всеотдайността на футболистите
Коментари Харесай

Фонсека: Контролирахме мача

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека похвали всеотдайността на футболистите в мача с Интер на " Сан Сиро ", приключил 0:0. Вратарят на " джалоросите " Антонио Миранте направи основни спасявания след удари на Ромелу Лукаку и Матиас Весино, а Фонсека призна, че отборът му се нуждае от по-голяма заостреност в офанзива.

" Бъркахме в последната третина, само че все пак направихме добър мач. Искахме да задържаме топката и на моменти напълно контролирахме дуела. Имаме усъвършенстване във всички етапи на играта, само че към момента би трябвало да работим над това да сме по-прецизни, когато нападаме ", показа Фонсека.

" Повечето от ситуациите на Интер станаха след наши неточности, само че пък имахме куража да изнасяме топката с подавания, а не да я изритваме напред. Скоро този метод ще ни се отплати. Джанлука Манчини и Крис Смолинг бяха доста сигурни, само че като цяло тимът се защитаваше добре. Миранте е отличен вратар и още един път го потвърди ", посочи португалецът.

" Алесандро Флоренци работи доста добре в тренировките, само че когато Давиде Сантон се контузи, реших, че за този мач по-добрата алтернатива е Давиде Спинацола и мисля, че той се оправи на равнище. Вече гледаме към дуела с Волфсбергер в Лига Европа, който е доста значим за нас ", добави Пауло Фонсека.
Серия А 15 кръг, петък 6 декември  Интер 0:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР