Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека не остана никак доволен

...
Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека не остана никак доволен
Коментари Харесай

Фонсека: С грешките си направихме мача лесен за Наполи

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека не остана по никакъв начин удовлетворен от видяното в мача против Наполи. Неговият тим бе тотално надигран и загуби с 0:4, като по този метод пропусна опцията да се настани на второто място в класирането. Португалският експерт посочи, че футболистите му не са посочили кураж и са позволили прекомерно доста неточности.

" Всичко е пределено ясно - играхме безобразно, бяхме плахи и не направихме нищо, с цел да заслужим по-добър резултат. Преди този мач не бяхме най-хубавият тим в света и в този момент не сме най-лошият. Всяка среща е тест за нас, освен дербитата. Днес ни липсваха експанзия и кураж. Това е нещо, което сигурно би трябвало да променим ", съобщи Фонсека.
" С представянето си улеснихме Наполи. Странното е, че започнахме добре в първите минути, само че по-късно мъчно връзвахме три следващи паса. Наполи е доста мощен тим, само че нашите неточности в отбрана им помогнаха неимоверно. Лесно губехме топката, а противникът натрупа самочувствие и всяка тяхна контра беше доста рискова. Един Джеко не беше играл известно време преди гостуването на ЧФР Клуж в Лига Европа и още не е в оптимална кондиция. ", призна треньорът на " вълците ".

" Всеки, който обича футбола и е виждал по какъв начин играе Марадона, е почувствал днешния ден като специфичен. Не мисля обаче, че това повлия на резултата. Веднъж откакто мачът стартира, се фокусирахме напълно върху него ", добави Фонсека. Серия А 9 кръг, неделя 29 ноември  Наполи 4:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР