Старши треньорът на Рома Паоло Фонсека разкритикува безмилостния график на

...
Старши треньорът на Рома Паоло Фонсека разкритикува безмилостния график на
Коментари Харесай

Фонсека изрази недоволство от програмата на Рома

Старши треньорът на Рома Паоло Фонсека разкритикува безмилостния график на мачовете, пред които са изправени футболистите му в навечерието на зимната пауза в Серия А, и сложи под въпрос дали тимът му се третира заслужено.

Португалецът приказва преди мача против Торино в столицата в четвъртък. Това е единствената среща за деня в Серия А и идва най-малко 24 часа по-късно от по-голямата част от дуелите в средата на седмицата.

"Не разбирам за какво Рома е единственият тим, който ще играе в четвъртък, по-малко от 72 часа преди идващия мач. Трябва да обърнем внимание на положението на играчите. Играем три мача седмично, тъй че е мъчно да променим подготовката. Резултатите носят мотивация, само че смяната на нещата е комплицирана, защото ние в действителност не упражняваме, а се възвръщаме ", съобщи Фонсека.

В момента Рома заема шесто място в класирането на Серия А, на шест точки зад водача Милан, а срещата им с Торино ще бъде осмият мач от 24 дни за отбора на Фонсека заради уговорките в Лига Европа. "Вълците " ще пътуват до Аталанта за мач от 19 ч. в неделя, а по-рано денем Торино е хазаин на Болоня в 13.30 ч. След това има един финален кръг в сряда, 23 декември, преди лигата да направи отмора до неделя 3 януари.
Серия А 12 кръг, четвъртък 17 декември  Рома 21:45предстои  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР