Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо вече няма претенции относно

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо вече няма претенции относно
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо каза от какво има нужда Рома

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо към този момент няма искания по отношение на трансферния пазар и е подготвен да разчита на наличните си играчи. Португалецът е удовлетворен от бързата реакция на шефовете, които отпуснаха пари и привлякоха Тами Ейбрахам и Матиас Виня. Англичанинът пристигна на мястото на Един Джеко, а другият е ляв бек от Бразилия, платен да замести контузения Леонардо Спинацола.

“Когато управлението реагира толкоз бързо, с цел да реши проблемите, то аз нямам право да прилепям началниците с готовност за още нови играчи. Ще работя с тези. Да, трансферният прозорец към момента е отворен, само че и да не успеем да създадем нищо повече в този момент, ще разполагаме след това със зимния”, съобщи Моуриньо.

В неделя вечер римляните откриват акцията си в Серия “А” с домакинство на Фиорентина. Моу разкри, че Ейбрахам ще бъде в групата и вероятно може да запише дебюта си. В четвъртък в формалния си дебют наставникът изведе “вълците” до триумф с 2:1 над Трабзонспор като посетител в първа среща от плейофа в Лигата на конференциите. Португалецът удостовери, че в неделя вечер ще заложи на същите стартови 11.

Специалния още веднъж посочи разликата сред Рома и другите клубове, които е водил. “Тук планът е по-различен спрямо тези в Реал Мадрид или Интер. Там се чакаха резултати незабавно, до момента в който тук е належащо време. Тимът приключи на 29 точки от първенеца през предишния сезон и надлежно следва работа. Клубът не е печелил трофей от дълги години насам”, добави Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР