Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо се оплака от съдийството

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо се оплака от съдийството
Коментари Харесай

Моуриньо се оплака от съдийството

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо се оплака от съдийството след нулевото тъждество с на “Олимпико ”. Португалецът счита, че реферът Микаел Фабри не е бил задоволително акуратен и е попречил на отбора му да вземе трите точки.

“Не стана изключително първокласен мач. Отборът, който искаше да победи, не направи задоволително. А тимът, който не се стремеше към успеха, извърши проекта си, за което оказа помощ и съдията ”, заключи Моуриньо.

“È stata una partita con poca qualità. La squadra che voleva vincere non ha fatto abbastanza per riuscirci e la squadra che non voleva vincere ha fatto la sua partita ”

José Mourinho su
— AS Roma (@OfficialASRoma)
“Естествено, че присъединяване ни в Лигата на конференциите повлия. Намираме се сред чука и наковалнята. Не е елементарно цялостен сезон да се играе в четвъртък, а по-късно и през уикенда. Ето, през днешния ден (вчера - б.р.) даде отмора на деветима титуляри против. Опитахме се да победим и имахме положения, само че не бяха доста. Съдията не взимаше точните решения и остави мачът да върви по този начин, като че ли го нямаше ”, оплака се португалският експерт.

“Влизането на четирима футболисти едновременно през второто полувреме не даде упования резултат. и не се оправиха на равнище. Включването на и беше малко по-добро ”, добави Специалния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР