Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров заяви, че тимът
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Изпращаме един успешен сезон


Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров съобщи, че отборът му изпраща мощен сезон, откакто през вчерашния ден самоковци завоюваха бронзовите медали в шампионата. В разногласието за третото място Рилецо се наложи с 2-0 победи над пловдивския Академик Бултекс 99.

„ Първо желая да поздравя тима на Пловдив за сезона, който направиха. Имахме доста тежки борби против тях и да успеем да ги победим безапелационно в тази серия беше положително достижение. Радвам се, че за първи път печелим бронзови медали в нашата зала в Самоков и успяхме да зарадваме почитателите. Поздравявам целия тим за сполучливия сезон, който направихме, за напъните, които поставиха всички “, разяснява Хаджисотиров, който при започване на месец март изведе самоковци и до успех в шампионата за Купата на България.

„ Специално желая да благодаря на щаба за усърдния труд, старанието и всичко, което влагаха в работата, както и на управлението на клуба за шанса, който ми се даде и за изискванията. Мисля, че направихме много мощен сезон и като цяло съм удовлетворен от представянето ни. Естествено постоянно има нотка на отчаяние за това, че можехме да играем край, само че каквото зависеше от нас баскетболно го направихме. Смятам,че бяхме на 100% във всичко, върху което сме се подготвяли и сме го правили с доста предпочитание и хъс. Това нещо се изплати през годината. Имах удоволствието да работя с група от момчета, които с изключение на доста положителни баскетболисти, са и стойности хора. Преди да стартира сезона се качихме на Мусала и им споделих, че това ще е първият връх, който ще покорим. Надявам се с това, че спечелихме Купата и в този момент този орден, доказахме, че можем да покорим и други върхове “, добави още наставникът на Рилецо. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР