Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров - Удо сподели,

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров - Удо сподели,
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Бяхме на 100% във всичко, върху което сме се подготвяли

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров - Удо показа, че като цяло е удовлетворен от представянето на отбора след спечелването на бронзовите медали в шампионата.

"Първо желая да поздравя тима на Пловдив за сезона, който направиха. Имахме доста тежки борби против тях и да успеем да ги победим безапелационно в тази серия беше положително достижение. Радвам се, че за първи път печелим бронзови медали в нашата зала в Самоков и успяхме да зарадваме почитателите. Поздравявам целия тим за сполучливия сезон, който направихме, за напъните, които поставиха всички.

Специално желая да благодаря на щаба за усърдния труд, старанието и всичко, което влагаха в работата, както и на управлението на клуба за шанса, който ми се даде и за изискванията. Мисля, че напраихме много мощен сезон и като цяло съм удовлетворен от представянето ни ", показа Людмил Хаджисотиров.

"Естествено постоянно има нотка на отчаяние за това, че можехме да играем край, само че каквото зависеше от нас баскетболно го направихме. Смятам,че бяхме на 100% във всичко, върху което сме се подготвяли и сме го правили с доста предпочитание и хъс. Това нещо се изплати през годината. Имах удоволствието да работя с група от момчета, които с изключение на доста положителни баскетболисти, са и стойности хора.

Преди да стартира сезона се качихме на Мусала и им споделих, че това ще е първият връх, който ще покорим. Надявам се с това, че спечелихме купата и в този момент този орден, доказахме, че можем да покорим и други върхове ", разяснява още Хаджисотиров.

Рилски състезател още веднъж бронзов медалист

Треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов , чийто отбор остана на четвърто място откакто отстъпи с 0:2 победи на Рилски състезател, съобщи:

"Благодарих на моите момчета в съблекалнята след мача. Мога да кажа, че са страхотни и им благодаря за всички страсти през този сезон, които изживяхме дружно. Най-ценното е, че работихме добре през сезона и множеството моменти бяха хубави. Естествено във всеки тим има компликации, само че аз персонално съм доста благополучен,че имах опцията да работя с тези момчета. "

"В течение на целия сезон те си бяха сложили по-високи цели и упования, и хвърлиха всичките си сили в полуфиналната серия против Балкан. В първия мач от тази серия в действителност играхме доста неприятно и оттова падна мотивацията, а през днешния ден на няколко пъти се опитахме да се върнем, само че умората си сподели думата и във значимите моменти допуснахме обикновени неточности, които разрешиха на тима на Рилски състезател да отвори разлика.

Моето предпочитание е да продължа да бъда отпред на тима, само че в този момент откакто е приключил сезона ще беседваме с управлението. Те са ми дали индикации, че желаят да съм в тима и следва да проведем диалози по отношение на бюджет и селекция. За мен ще бъде чест да продължа да повеждам Академик Бултекс 99 и чакам да се върнем по-силни през идващия сезон ", сподели още Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР