Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остава здраво стъпил

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остава здраво стъпил
Коментари Харесай

Хаджисотиров: Бяхме гладни, но седим здраво стъпили на земята

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров остава крепко стъпил на земята, макар че отборът му обезобрази Балкан (Ботевград) с 90:48 в полуфиналите на шампионата за Купата на България. Самоковци не престават към финала, където ще срещнат Левски Лукойл или Ямбол. Ето какво сподели Удо в ефира на Max Sport 2 след разгрома над " зелените ".

" Бяхме доста гладни да спечелим. Последният мач с Балкан го загубихме в Самоков. След това те победиха Бешикташ и Орадя, тъй че тимът на Балкан е доста мощен и доста класен, воден от извънредно добър и умел треньор в лицето на Йовица Арсич. Това, че сме ги победили през днешния ден, не трансформира нещата - те ще са един от главните кандидати за купата. Това, че стреляха 0/26 от тройката се дължи първо на нашата доста нападателна отбрана, която в по-голямата част от мача не им позволяваше да има отворени стрелби. Когато не можеха да вкарат, се изнервиха и това нещо продължи.

Поздравявам тима си за сериозността, с която подходиха и за отбраната, която играха. Все отново да лимитираш Балкан на полуфинал до 48 точки е доста положително нещо. Играхме доста групово в нахлуване с концепция. Отборен баскетбол, който играем от началото на сезона. Единствено не съм удовлетворен, че имаме 21 неточности, само че пък за сметка на това сме спечелили битката 50-28. Не чаках да преобладаваме в този мач, само че бяхме настроени за страшна борба и бяхме пределно мобилизирани. Трябва обаче да го забравим, тъй като имаме още един, и с който и да играем ще стане здрава борба. Трябва да се възстановим и да се готвим за нея.

Ние нищо не сме създали досега. Имаме цели, които още не сме постигнали. Седим крепко стъпили на земята и гладни. Чакаме финала ", съобщи наставникът на Рилски състезател.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР