Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е
Коментари Харесай

Зидан доволен от Бензема, не иска нов нападател

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че е удовлетворен от представянето на Карим Бензема и не желае в тима да бъде привличан нов нападател през януарския трансферен прозорец.

Бензема направи доста съществени пропуски в полуфинала на Световното клубно състезание против Ал Джазира (2:1).

„ Не желая да привличаме никакъв нов нападател през януарския трансферен прозорец. Карим е доста добре. Той направи доста добър мач против Ал Джазира и сътвори доста положения, само че топката просто не искаше да влезе. Аз съм удовлетворен от неговото показване “, разяснява Зизу.

„ През първото полувреме топката не искаше да влезе във вратата на противника. Не знам да сме създавали толкоз доста положения единствено за 45 минути в различен мач. Въпреки че изоставахме с 0:1, успяхме да запазим успокоение и да продължим да демонстрираме нашата игра. Най-хубавото е, че през второто полувреме успяхме да отбележим два гола и продължихме да преобладаваме по същия метод “, добави френският експерт.

Реал на крачка от сензацията, би с тъга араби и е на край

„ Гремио справедливо се класира на финала. Те са доста добър тим. Ние ще би трябвало да подобрим доста нашето показване в идния мач, в случай че желаеме да спечелим. Няма нито един елементарен мач и това се видя през днешния ден “, сподели още Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР