Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не крие, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не крие, че
Коментари Харесай

Причините, заради които Зидан иска Погба

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не крие, че желае да има в своя състав през идващия сезон Пол Погба.

Зизу призна, че футболните качества на неговия съотечественик постоянно са му били уязвимост.

„ Много ми харесва Погба и това не е ново. Познавам го персонално. Той е друг и носи това, което малко хора могат да създадат, поради качествата, с които разполага. Той знае по какъв начин да нападна и да се пази “, сподели Зидан преди няколко дни.

Зидан обича лидерските умения, които Погба показва.

Зизу има напълно друго виждание за полузащитника от метода, по който той е употребен до този миг в Реал Мадрид.

Треньорът на Реал Мадрид е наясно със способността на Погба да сплотява хората към себе си. Халфът умее да поддържа добра атмосфера в съблекалнята. Зидан е убеденм, че Погба ще пасне към ядрото от футболисти в „ кралския “ клуб.

В същото време Зидан търси футболисти, които са стимулирани да печелят и да надскачат себе си. Погба е захласнат от спечелването на титли на клубно равнище и от дълго време е наясно, че Реал Мадрид може да му даде това.

Най-голямото затруднение пред реализирането на прехвърлянето на Пол Погба на „ Сантиаго Бернабеу “ по всичко наподобява, че ще бъде Манчестър Юнайтед, който не възнамерява да се разделя с френския национал. Напротив, планът на „ алените дяволи “ значително се базира точно на 26-годишния футболист.

Въпреки това, футболистът постоянно е флиртувал с Реал Мадрид и завръщането на Зидан може да помогне на Погба, фантазията му да облече екипа на „ кралете “ този път да стане действителност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР