Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е притиснат от

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е притиснат от
Коментари Харесай

Зидан: Футболистите изобщо не си почиват, календарът е много тежък

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е притиснат от кадрови проблеми преди утрешния мач с Виляреал. „ Имаме играчи с болежки и контузии и това е неприятна вест. Варан не е на 100 %, само че желае да играе и това е хубаво. Ще забележим какво ще вършим на следващия ден. Рамос доста ще липсва, той е водач и го демонстрира “, показа френският експерт на конференция преди утрешния мач с Виляреал.

„ Футболистите въобще не си почиват, календарът е доста тежък. Не приказвам единствено за моите играчи. Нужно е да им даваме повече отмора, само че това е мое мнение “, съобщи той. Запитан за преговарите за нов контракт със Серхио Рамос, Зизу отговори: „ Колкото по-бързо се реши този въпрос, толкоз по-добре “.

“Карвахал и Начо са готови, само че към момента не сме имали мачове и не знаем по какъв начин ще се усещат. При Каземиро, Азар и Милитао казусът е друг. Те упражняваха независимо. Трябва да мислим за утрешния мач. Всяка среща е значима – както тази, по този начин и идната в сряда “, сподели още треньорът на мадридчани.
Ла Лига 10 кръг, събота 21 ноември  Виляреал 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР