Старши треньорът на Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан бе принуден да

...
Старши треньорът на Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан бе принуден да
Коментари Харесай

Зидан остави асовете Бензема и Марсело в Мадрид

Старши треньорът на „ Реал “ (Мадрид) Зинедин Зидан бе заставен да остави отвън групата за тежкото посещение на „ Борусия “ (Дортмунд) опитните футболисти Марсело, Карим Бензема, Матео Ковачич и лятното попълнение Тео Ернандес. Карето страда от разнообразни травми. Голямата вест на „ Сантяго Бернабеу “ е завръщането на Тони Крос след контузия, която го извади за визитата на „ Алавес “ (2:1) през уикенда.

Френският експерт взе общо 20 играчи за срещата в Германия от груповата фаза на Шампионската лига. В Испания пък разкриха, че Зидан към този момент е наясно със стартовия състав. В средата на терена ще си партнират Лука Модрич, Иско и Каземиро, а в случай че е изцяло възобновен, от първата минута ще стартира и Крос. Атаката пък ще бъде водена от Роналдо и Гарет Бейл.

По традиция „ балета “ няма мотиви за наслада при гостуванията си на „ Сигнал Идуна Парк “. От 6 визити на „ Борусия “, носителят на трофея от последните два сезона, няма триумф – 3 равенства и 3 загуби.
Задачата на „ Реал “ става още по-трудна и от обстоятелството, че от началото на сезона „ жълто-черните “ са във впечатляваща форма. В Бундеслигата отборът на Петер Бош е водач с 5 победи и 1 реми при голова разлика 19:1.

В часовете преди мача мегазвездата на „ Реал “, португалецът Кристиано Роналдо, трогна за следващ път света. След като получи писмо от Мексико от родственик на починалия при земетресението 6-годишен Сантяго, нападателят изпрати сърдечни съболезнования на фамилията на невръстния му почитател. Те бяха съпроводени и с фланелка на играча с автограф, каквото е било и най-голямото предпочитание на малчугана.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР