Старши треньорът на Реал Мадрид Юлен Лопетеги записа загуба в

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Юлен Лопетеги записа загуба в
Коментари Харесай

Лопетеги: След третия гол ми стана ясно, че губим мача

Старши треньорът на Реал Мадрид Юлен Лопетеги записа загуба в формалния си дебют отпред на кралския клуб. След провалянето с 2:4 от Атлетико Мадрид за Суперкупата на Европа някогашният народен селекционер на Испания изясни аргументите за позволения поврат.

“Обикновено във финалите губят тимовете, които допускато повече неточности, а в Атлетико са специалисти в това да санкционират непознатите неточности. Съперникът ни вкара за 2:2 в миг, в който играехме добре и контролирахме мача. Трябва да забравим провалянето и да продължим напред. Атлетико действаше доста грамотно и употребява ситуациите си. Преди третия гол отново мисля, че стояхме по-добре на терена. При 2:3 трябваше да рискуваме и да изоставим нормалния си стил”, сподели Лопетеги.

“Третият гол доста натежа и ни повлия отрицателно. Тогава на процедура загубихме мача. Опитахме се да отговорим, само че противникът вкара и четвърти гол, след който всичко беше ясно”, продължи наставникът на “белите”.

“Футболистите на Реал са печелили доста титли. Да, в шампионата нещата не се получаваха в някои от последните сезони, само че значимото е да се фокусираме върху това, което ни следва, а не да гледаме обратно. От на следващия ден започваме да мислим за първия мач от Примера. Определено има над какво да поработим дотогава”, добави Лопетеги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР