Старши треньорът на Реал (Мадрид) Сантяго Солари пое вината за

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Сантяго Солари пое вината за
Коментари Харесай

Солари пое вината за най-тежката загуба на "Реал" в Европа

Старши треньорът на " Реал " (Мадрид) Сантяго Солари пое виновността за провалянето с 0:3 от ЦСКА (Москва) на " Сантяго Бернабеу " в срещата от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

Солари пусна състав от по-млади играчи и запаси, а испанският гранд, който към този момент се беше класирал за осминафиналите, позволи най-тежкото си домакинско проваляне в евротурнирите, където взе участие непроменяемо от 1956 година.. 

" Разочарован съм от резултата. Въпреки че се бяхме класирали, искахме да приключим груповата фаза с победа, а не успяхме да го създадем. Започнахме добре мача, изключително в първите 30-35 минути, само че не бяхме задоволително точни в двете наказателни полета и те ни наказаха. Знам, че поехме опасности, само че вярвахме, че можем да спечелим. 

Не ми хареса това, което видях през второто полувреме. Поемам отговорността за тази загуба. Моя работа е да приготвям тима за обособените мачове. Избрах група от по-млади футболисти, с цел да получат опция за изява и да натрупат опит и игрови минути, а и някои от главните играчи имаха потребност от отмора. 
Не ме тормозят освиркванията към Иско. Не съм видял той да насочва жестове към публиката. Феновете показаха неодобрение, тъй като резултатът не им хареса и това е обикновено. Ние също не сме удовлетворени ", сподели Солари.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР