Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че разбира

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че разбира
Коментари Харесай

Анчелоти разбира феновете, които са освирквали отбора срещу Шахтьор

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти съобщи, че схваща почитателите, които освиркаха през вчерашния ден играчите при успеха с 2:1 над Шахтьор (Донецк). И няма недоволства от сходно отношение, "защото познава чудесно атмосферата на "Бeрнабеу ".

"Добре започнахме и в двете полувремена. Но може би незадоволително нападателно. Контролирахме играта, само че не създадохме задоволително рискове за вратата на съперника. През първото полувреме украинците желаеха да доставят топката зад тила на отбраната и по този начин ни вкараха и гол. През второто полувреме към този момент взехме решение да се пазиме по-ниско, да се наредим в нашата си половина. И да не позволяваме повече сходни пробойни, изясни Анчелоти.

Той похвали и някои от играчите, които имат сериозен принос за триумфа.

"Винисиус Жуниор се намира във превъзходна форма. Пресичането на паса от него беше с голяма роля за първия гол, а в епизода за втория игра просто необикновено в композиция с Каземиро и Бензема. Той си разбра дилемите, които се желаят от него и в този момент безусловно сияе от убеденост.

"По отношение на почитателите и тяхното неодобрение, мога да кажа, че ги разбирам. Наясно съм за какво са недоволни. А техните освирквания имат и позитивна роля, тъй като напряко ни разсъниха. Познавам доста добре спецификата на "Сантиаго Бернабеу ", знам каква е атмосферата. Нямаш право на разпределяне, нямаш право да си почиваш. Играчите би трябвало да знаят къде са и за какъв тим играят ", изясни Анчелоти.

Два гола за триумфа вкара Карим Бензема, който вкара и гол номер 1000 в историята на европейските участия на Реал Мадрид. За гостите от Шахтьор се разписа бразилецът Фернандо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР