Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, стоеше отстрани

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, стоеше отстрани
Коментари Харесай

В Испания: Анчелоти знае, че Реал ще го уволни след края на сезона

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, стоеше в профил със умислен взор, до момента в който неговите играчи се бореха да отбележат във вратата на Реал Бетис. Това беше разочароващ мач за италианския експерт, защото отборът му не съумя да осъществя своите шансове. Нулевото тъждество в последна сметка не направи доста, с цел да облекчи засилващия се напън върху Анчелоти, който беше подложен на рецензии през последните седмици.

Бъдещето на Анчелоти в Реал Мадрид в последно време е обект на доста спекулации, като италианският стратег счита, че клубът към този момент е взел решение за него още преди началото на сезона, оповестява ABC. Това разбиране беше затвърдено, когато управлението на „ Лос Бланкос “ не го поддържа задоволително на трансферния пазар предишното лято.

Въпреки че италианецът изиска привличането на няколко играчи, в това число един нов нападател, шефовете на столичани не се вслуша в настояванията му. Той е останал шокиран да види нежеланието на клуба да влага в нови играчи. В клуба обаче савярвали, че не е належащо ново укрепване на състава.

Именно това е породило убежденията в главата на Анчелоти, че вярата на Реал Мадрид към него понижава. В доста връзки това припомня първия му престой на „ Сантиаго Бернабеу “, където също имаше сходни убеждения.

Съмненията по отношение на бъдещето на Анчелоти бяха в допълнение изострени от скорошните клюки, че той може да поеме бразилския народен тим. Слабото показване на тима във вътрешните шампионати е различен фактор, откакто „ белите “ изгубиха от Барселона в първия ½-финал за Купата на Краля неотдавна.

‼️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР