Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше доволен след

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше доволен след
Коментари Харесай

Анчелоти: На теория сме фаворит срещу Барселона, но това не означава нищо

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше удовлетворен след успеха над (4:1). Той не пожела да разяснява претенциите на гостите против отсъдената в края на първото полувреме дузпа в интерес на мадридския гранд, само че обърна внимание на идния в сряда полуфинал за Купата на краля против.

“Не желая да разясня туита на, тъй като не съм гледал повтаряне на въпросната обстановка. От моята позиция изглеждаше, че всичко е ясно и дузпата е безспорна ”, съобщи Анчелоти.
 От Валенсия за дузпата против Каземиро: Грабежът в Мадрид стартира да се повтаря От Валенсия за дузпата против Каземиро: Грабежът в Мадрид стартира да се повтаря
“Играхме добре и заслужихме успеха. Да, поведохме от дузпа и това облекчи задачата ни, само че представянето ни беше на равнище във всеки аспект. Само първоначално изпитвахме проблеми с контраатаките на противника, само че по-късно ние започнахме да сътворяваме положения ”, регистрира наставникът на “белите ”.

“ постоянно ще е огромният противник на, по тази причина и мачът сред двата тима е именуван Ел Класико. На доктрина може да сме любимец, само че има и практическа страна на въпроса, т.е. всичко ще се реши на терена. Мачът ще стартира от 0:0 и шансове ще имат и двата тима. Суперкупата е първата опция за трофей през сезона. Всеки отбор се стреми да печели трофеи и ние не вършим изключение. Дали сме любимец или не, няма никакво значение ”, акцентира италианецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР