Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао смята, че отборът му

...
Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао смята, че отборът му
Коментари Харесай

Консейсао: Отказвам да бъде съкрушен и смазан

Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао счита, че тимът му е позволил прекомерно доста неточности, някои от които необясними и неприемливи и то на равнище Шампионска лига против тим от калибъра на Ливърпул. Драконите бяха унищожени нощес с 0:5 на своя стадион- резултат, който направи ненужен реванша на 6-и март на Анфийлд.

" Започнахме мача като еднакъв с еднакъв, по тази причина отхвърлям да бъда сломен или смачкан, макар резултата. Даже имахме превъзходен миг за гол, който се откри пред Отавио. Но по-късно дадохме топката на съперника и допуснахме първия гол. След това направихме още две неприемливи неточности, които се трансфораха в нови два гола в нашата врата. Срещу съперник като Ливърпул, не трябва да се вършат такива неща. Освен това, моите момчета бяха прекомерно пасивни, добави треньорът.

" След 0:3 нямаше повече мач, това е ясно, добави експертът. Тъжни сме, ясно е. Няма по-разочаровани хора от нас. Този мач е урок за нас, само че няма нищо общо с останалите надпревари, където се борим. Ние сме водачи в шампионата, на край сме и за Купата. Сега просто би трябвало да реагираме като огромен тим в неделния мач против Рио Аве в нашето състезание.

" След три безответни гола е доста мъчно да вдигнеш играчите, да ги накараш да се борят още веднъж. И все пак, имахме късмет да съкратим пасива си. Тикиньо Соареш имаше опция, която трябваше да означи и да промени малко картината на терена. Друго неприятно нещо, което видях е, че след някои от головете ние просто не реагирахме. Затова желая да видя какво ще създадем в неделя в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР